Υλικά
- 6 καλαμάρια
- 2 κρεμμύδια
- 3 ντομάτες
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές άνηθος
- 2 κουταλιές δυόσμος
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τρίβουμε τις 2 ντομάτες.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός του δυόσμου και της ντομάτας που έμεινε.
- Γεμίζουμε τα καλαμάρια, τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα, το δυόσμο και νεράκι ώστε να σκεπαστούν.
- Μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά και σερβίρουμε.