Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 50 γρ. φέτα σε τρίμματα
- 2 φλιτζάνια σπανάκι βρασμένο
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.γλ. λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Αρχικά, κόβουμε κάθε στήθος στη μέση. Σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι με τη φέτα.
- Σε κάθε κομμάτι κοτόπουλο ανοίγουμε στο πλάι μια σχισμή και το γεμίζουμε με το μείγμα φέτας σπανακιού.
- Σφραγίζουμε τα κομμάτια με λαδωμένες οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε σε γυάλινο ή κεραμικό σκεύος.
- Περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε για 30 λεπτά γυρνώντας 1-2 φορές.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι ακόμα και ψήνουμε το κοτόπουλο 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε αμέσως.