Υλικά
- 2-3 μάτσα σπανάκι
- 1 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- φέτα, τριμμένη
- 1/2 φλ παρμεζάνα, τριμμένη
- 225 γρ ρικότα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο
Εκτέλεση
- Πλένουμε το σπανάκι, αφαιρούμε τα κοτσάνια και το χοντροκόβουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να τραβήξει τα υγρά του.
- Βάζουμε το σπανάκι και το κρεμμύδι σε ένα μπολ μαζί με τη φέτα, τη ρικότα και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε το ελαφρά χτυπημένο αβγό και αφήνουμε στην άκρη.