Υλικά

  • 2 χοντρά καρότα τριμμένα
  • 3 μεγάλες πατάτες τριμμένες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κολοκύθι τριμμένο
  • μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • φαρίνα
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα λαχανικά, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
  2. Έπειτα προσθέτουμε λίγο, λίγο το αλεύρι, τόσο όσο να τραβήξει τα υγρά και να πλάθονται μπιφτέκια. Προσοχή, δεν χρειάζεται πολύ αλεύρι.
  3. Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα, κατόπιν βρέχουμε τα χέρια, παίρνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα και πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.