Υλικά
- 2 χοντρά καρότα τριμμένα
- 3 μεγάλες πατάτες τριμμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κολοκύθι τριμμένο
- μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- φαρίνα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα λαχανικά, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
- Έπειτα προσθέτουμε λίγο, λίγο το αλεύρι, τόσο όσο να τραβήξει τα υγρά και να πλάθονται μπιφτέκια. Προσοχή, δεν χρειάζεται πολύ αλεύρι.
- Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα, κατόπιν βρέχουμε τα χέρια, παίρνουμε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα και πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.