Υλικά

  • 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
  • ¾ φλιτζανιού τριμμένη γραβιέρα της αρεσκείας σας
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
  • 1 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • νερό, όσο χρειαστεί

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με τη μαργαρίνη και προσθέτετε το σπανάκι για να σοταριστεί καλά (περίπου 10 λεπτά).
  2. Βάζετε τα κρεμμύδια και το σπανάκι σε μπολ, αφήνετε λίγο να κρυώσουν και προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα με το γάλα, τη φέτα και τη γραβιέρα, τον άνηθο, τον μαϊντανό, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.