Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού
- 1/2 κιλό ντοματίνια
- 1 μελιτζάνα
- 1 πιπεριά
- ηλιέλαιο
- ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση
- Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια.
- Αλατίζουμε, λαδώνουμε τη μελιτζάνα και τη ψήνουμε σε φέτες στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει. Το ίδιο και τα ντοματίνια.
- Περνάμε το σολομό στο σουβλάκι βάζοντας εναλλάξ ένα κομμάτι πιπεριά, μελιτζάνα και ντοματίνια.
- Αλατίζουμε, λαδώνουμε και ψήνουμε σε γκριλ για 1,5-2 λεπτά από κάθε πλευρά.