Υλικά

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 1/2 κιλό ντοματίνια
  • 1 μελιτζάνα
  • 1 πιπεριά
  • ηλιέλαιο
  • ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

  1. Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια.
  2. Αλατίζουμε, λαδώνουμε τη μελιτζάνα και τη ψήνουμε σε φέτες στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει. Το ίδιο και τα ντοματίνια.
  3. Περνάμε το σολομό στο σουβλάκι βάζοντας εναλλάξ ένα κομμάτι πιπεριά, μελιτζάνα και ντοματίνια.
  4. Αλατίζουμε, λαδώνουμε και ψήνουμε σε γκριλ για 1,5-2 λεπτά από κάθε πλευρά.