Υλικά
- 700 γραμμάρια κοκκινόψαρο
- 6 φύλλα σέλινο
- 2 κολοκυθάκια
- 4 καρότα
- 2 λεμόνια (για το χυμό τους)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια ή ζητάμε από τον ψαρά να τα καθαρίσει.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
- Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν μαζί με το κρεμμύδι.
- Αφού βράσουν 20 λεπτά βάζουμε στην κατσαρόλα τα ψάρια πάνω από τα λαχανικά.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε τα ψάρια να βράσουν άλλα 20 λεπτά.
- Η ψαρόσουπα είναι έτοιμη.