Υλικά

  • 700 γραμμάρια κοκκινόψαρο
  • 6 φύλλα σέλινο
  • 2 κολοκυθάκια
  • 4 καρότα
  • 2 λεμόνια (για το χυμό τους)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια ή ζητάμε από τον ψαρά να τα καθαρίσει.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
  3. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν μαζί με το κρεμμύδι.
  4. Αφού βράσουν 20 λεπτά βάζουμε στην κατσαρόλα τα ψάρια πάνω από τα λαχανικά.
  5. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε τα ψάρια να βράσουν άλλα 20 λεπτά.
  6. Η ψαρόσουπα είναι έτοιμη.