Υλικά
- 700 γρ. σοκολάτα Belcolade Vietnam 73%
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. γλυκόζη
- 100 γρ. βούτυρο
- 20 γρ. βελόνες ελάτου
Εκτέλεση
- Σε ένα γουδί πολτοποιούμε τις βελόνες ελάτου, τις προσθέτουμε στην κρέμα γάλακτος και ξεκινάμε να βράζουμε.
- Όταν το μείγμα έρθει σε βρασμό σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 1 ώρα.
- Στην συνέχεια σουρώνουμε το μείγμα, για να αφαιρέσουμε τις βελόνες.
- Προσθέτουμε την αρωματισμένη κρέμα γάλακτος στην σοκολάτα Belcolade και ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως ότου έχουμε μια γυαλιστερή γκανάς. Αφήνουμε την γκανάς σκεπασμένη στο ψυγείο για 8 ώρες.
- Στην συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια και τα πουδράρουμε σε κακάο.