Υλικά
- 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 200 ml κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πιέζουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι ώστε να ανοίξουν και να απλώσουν λίγο.
- Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε τα κομμάτια κρέατος στο τηγάνι και τα ψήνουμε και από τις δύο πλευρές χαμηλώνοντας την φωτιά. Όταν αρχίζουν και ροδίζουν, τότε αλατίζουμε.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα και ρίχνουμε το πιπέρι και το θυμάρι.
- Μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το μέλι και δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά ώστε να καραμελώσει. Συνοδεύουμε με τις πατάτες.