Υλικά
- 600 γραμμάρια πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 πράσο
- 500 ml ζωμό λαχανικών
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- μοσχοκάρυδο
- κανέλα
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Τα μαγειρεύετε σε μια κατσαρόλα με λάδι για 5 με 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το ζωμό λαχανικών και βράζουμε για 25 με 30 λεπτά.
- Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
- Στη συνέχει τα χτυπάτε στο μίξερ και είναι έτοιμο.