Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
- 250 γραμμάρια νούντλς
- 8 καθαρισμένες βρασμένες μέτριες γαρίδες
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μουλιάζετε τα νούντλς για περίπου 10 λεπτά.
- Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνετε το σπορέλαιο, τις γαρίδες και τις νούντλς αφού τις σουρώσετε.
- Ανακατεύετε τα υλικά για 1 λεπτό και αμέσως μετά ρίχνετε το τριμμένο τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας.
- Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το ξύδι και το μέλι, ανακατεύετε και μοιράζετε το φαγητό σε 2 πιάτα.