Υλικά
- κρέας μοσχαρίσιο
- κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα
- σάλτσα ντομάτα από 2 ντομάτες
- αλάτι
- κόκκινο πιπέρι
- λάδι
- μάραθο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε ένα δοχείο με νερό για να μην μαυρίσουν. Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι στην φωτιά για να κάψει.
- Όταν κάψει το λάδι, βάζουμε τις πατάτες σε μια πετσέτα βρεγμένη και τις αλατίζουμε ελαφρά.
- Ρίχνουμε τις πατάτες στο λάδι και όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε. Αν θέλουμε προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη.
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια μερίδας και το βράζουμε. Μόλις αρχίσει να αφρίζει, αφαιρούμε τον αφρό, κατεβάζουμε λίγο την φωτιά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο για περίπου 35 – 45 λεπτά.
- Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του κρέατος. Τα ανακατεύουμε για λίγο και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το μάραθο.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά.