Υλικά
- 200 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
- 200 γραμμάρια σπανάκι
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (125 ml)
- 4 αυγά
- 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Tabasco
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί 32 εκ. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε το σπανάκι και το ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τρίβετε τη φέτα πάνω από τα φύλλα και προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Προσθέτετε το μείγμα του αυγού στο μπολ με το σπανάκι, το tabasco και το μοσχοκάρυδο. Ανακατέψτε μια φορά και ρίχνετε στη βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 – 35 λεπτά.