Υλικά

  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη
  • 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά και τις λιώνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ξεχωριστά.
  2. Στη συνέχεια αφού έχουν λιώσει οι σοκολάτες μας παίρνετε την φόρμα με καρδούλες και γεμίζετε κάθε θήκη καρδούλας με την σοκολάτα κουβερτούρα μέχρι τη μέση.
  3. Έπειτα τοποθετείτε στο ψυγείο το μείγμα σοκολάτας για 30 λεπτά μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα και βγάζετε από το ψυγείο.
  4. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το υπόλοιπο μισό της θήκης με το μείγμα λευκής σοκολάτας και παγώνετε ξανά.
  5. Τέλος τυλίγετε αν θέλετε τις σοκολατένιες καρδούλες με αλουμινόχαρτο κανονικό ή αν έχετε χρωματιστό.