Υλικά
- 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
- 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη
- 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε τις σοκολάτες ξεχωριστά και τις λιώνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ξεχωριστά.
- Στη συνέχεια αφού έχουν λιώσει οι σοκολάτες μας παίρνετε την φόρμα με καρδούλες και γεμίζετε κάθε θήκη καρδούλας με την σοκολάτα κουβερτούρα μέχρι τη μέση.
- Έπειτα τοποθετείτε στο ψυγείο το μείγμα σοκολάτας για 30 λεπτά μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα και βγάζετε από το ψυγείο.
- Στη συνέχεια συμπληρώνετε το υπόλοιπο μισό της θήκης με το μείγμα λευκής σοκολάτας και παγώνετε ξανά.
- Τέλος τυλίγετε αν θέλετε τις σοκολατένιες καρδούλες με αλουμινόχαρτο κανονικό ή αν έχετε χρωματιστό.