Υλικά
- 2 κιλά μεγάλες γαρίδες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
- φρέσκο χυμό από 4-6 λάιμ
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
- 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σως
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αβοκάντο αποφλοιωμένο και κομμένο σε κύβους
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις γαρίδες σε μικρά κομμάτια. Τοποθετείτε τις γαρίδες και το χυμό lime σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.
- Τα αφήνετε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι γαρίδες να γίνουν διάφανες.
- Προσθέτετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι και κόλιαντρο, ανακατεύετε, καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Βγάζετε στη συνέχεια από το ψυγείο και ανακατεύετε με τη σάλτσα Worcestershire, κέτσαπ, τσίλι σως, αλάτι και πιπέρι.
- Γαρνίρετε με το ψιλοκομμένο αβοκάντο και σερβίρετε.