Υλικά

  • 2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)
  • 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
  • 1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός
  • 2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα
  • 2 κ.σ. κουκουνάρια
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ. Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35΄. botrini735x90