Υλικά

  • 500 γρ. πάστα κοχυλάκι ή αχιβάδες (ορεκέτε)
  • 500 γρ. πικάντικα λουκάνικα ξεφλουδισμένα
  • 350 γρ. μανιτάρια σε φετούλες
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • Λίγα φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή άλλο πικάντικο τυρί

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.