Υλικά
- 500 γρ. πάστα κοχυλάκι ή αχιβάδες (ορεκέτε)
- 500 γρ. πικάντικα λουκάνικα ξεφλουδισμένα
- 350 γρ. μανιτάρια σε φετούλες
- 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1 πρέζα πιπέρι
- Λίγα φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή άλλο πικάντικο τυρί
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.