Υλικά
- 250 γρ. γαλοπούλα κομμένη σε τετραγωνάκια
- 2 εσαλότ ψιλοκομμένα
- 300 γρ. πατάτες κομμένες σε τετραγωνάκια
- 1 μικρό μάτσο σέλινο (τα κλωνάρια κομμένα σε κομματάκια)
- Ελαιόλαδο
- 250 γρ. ζωμό λαχανικών
- Το ζεστ και το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα εσαλότ, προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τις πατάτες, τα κλωνάρια του σέλινου και σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε μέσα το χυμό και το ζεστ από το λεμόνι καθώς και τα φύλλα από το σέλινο κομμένα σε κομμάτια. Καπακώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε με καστανό ρύζι.