Υλικά

  • 1 κουνέλι (περίπου 1 1/2 κιλό)
  • 500 ml μπύρα
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός
  • 34 κλωναράκια βασιλικού
  • 1 κ.σ. ξερό θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. αλεύρι

Εκτέλεση Πλύνετε και στεγνώστε το κουνέλι. Βάλτε το σε μια κατσαρόλα (κυκλικά στον πάτο της, όσο χωράει) μαζί με την μπίρα, το λάδι, τον μαϊντανό, τον βασιλικό, το θυμάρι και όσο αλατοπίπερο θέλετε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.