Υλικά

  • 250 γρ. τορτελίνια με κρέας
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
  • 2 μικρές πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 800 ml ζωμό βοδινού
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι ώσπου να μαλακώσουν. Παράλληλα, έχουμε ζεστάνει το ζωμό και τον ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά για 10-15 λεπτά. Ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα στη σούπα τα τορτελίνια. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά περίπου (σύμφωνα με την αναγραφόμενη συσκευασία) και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. botrini735x90