Υλικά
- 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
- 100 γραμμάρια ντοματοπελτέ
- Ταμπάσκο
- 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
- 200 ml λάδι
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Ψήνετε τις πιπεριές για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια καθαρίζετε τη φλούδα και τους σπόρους και τις αφήνετε να στραγγίξουν καλά.
- Τις χτυπάτε στο μίξερ και έπειτα προσθέτετε τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ταμπάσκο και λάδι και χτυπάτε για λίγο ακόμη.