Υλικά

  • 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • 100 γραμμάρια ντοματοπελτέ
  • Ταμπάσκο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • 200 ml λάδι
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ψήνετε τις πιπεριές για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια καθαρίζετε τη φλούδα και τους σπόρους και τις αφήνετε να στραγγίξουν καλά.
  2. Τις χτυπάτε στο μίξερ και έπειτα προσθέτετε τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ταμπάσκο και λάδι και χτυπάτε για λίγο ακόμη.