Υλικά

  • 1 βαζάκι ταχίνι
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 λεμόνια
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζανάκια βραστό νερό
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε το ταχίνι, το σκόρδο, το χυμό των λεμονιών, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο στο μούλτι και ανακατεύετε.
  2. Στην συνέχεια προσθέτετε το νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
  3. Το αφήνετε να κρυώσει, μετά το βάζετε στο ψυγείο και είναι έτοιμο.