Υλικά
- 1 βαζάκι ταχίνι
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 2 λεμόνια
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 2 φλιτζανάκια βραστό νερό
- αλάτι
Εκτέλεση
- Βάζετε το ταχίνι, το σκόρδο, το χυμό των λεμονιών, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο στο μούλτι και ανακατεύετε.
- Στην συνέχεια προσθέτετε το νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
- Το αφήνετε να κρυώσει, μετά το βάζετε στο ψυγείο και είναι έτοιμο.