Υλικά
- Φέτες από ψωµί προζύµης ή ciabbata
- Μισό ξερό κρεµµύδι
- Κρίταµο σε άλµη
- Φιλέτα γαύρου µαρινάτου
- Ντοματίνια
- Λίγο θυµάρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψήνουµε τις φέτες του ψωµιού στο φούρνο ή σε φρυγανιέρα.
- Αφού ψηθούν, τρίβουµε τη µία πλευρά τους µε το κρεµµύδι και τις ραντίζουµε µε ελαιόλαδο.
- Πάνω στη φέτα βάζουµε το κρίταµο, αφού το βγάλουµε από την άλµη του, τα φιλέτα του γαύρου και τα τοµατίνια κοµµένα στη µέση.
- Ρίχνουµε ξανά λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουµε µε θυµάρι.