Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φιορεντίνα (6/3, 19:45) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Europa Conference League και ο Ρουί Βιτόρια έδωσε θέση βασικού στον Κάρολ Σφιντέρσκι, αφήνοντας στον πάγκο τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι «πράσινοι» δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση στους προημιτελικούς, παρ’ όλα αυτά θέλουν ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ελπίδες τους ενόψει της ρεβάνς στο Αρτέμιο Φράνκι την επόμενη εβδομάδα.

Απέναντι, λοιπόν, στην ομάδα που έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας και στόπερ τούς Ίνγκασον και Αράο.

Από εκεί και πέρα, στο χώρο του κέντρου θα είναι ο Μαξίμοβιτς με τους Σιώπη και Ουναΐ, ενώ οι Τετέ και Τζούριτσιτς θα είναι στα άκρα της επίθεσης και θα αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Σφιντέρσκι.

Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Αράο, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Τετέ, Τζούριτσιτς, Σφιντέρσκι.

Φιορεντίνα (Ραφαέλε Παλαντίνο): Τερατσάνο, Κομούτσο, Ρανιέρι, Μορένο, Γκόσενς, Ρίτσαρντσον, Μαντράγκορα, Φατζόλι, Ντοντό, Μπελτράν, Κιν.