Υλικά
- 2 κολοκυθάκια
- 2 μελιτζάνες
- 1 φινόκιο
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 πιπεριές πράσινες
- 500 γραμμάρια μανιτάρια Πλευρώτους
Εκτέλεση
- Αρχικά βάζετε 2 πράσινες πιπεριές και 2 κόκκινες πιπεριές στη σχάρα και τις ψήνετε μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
- Τις μεταφέρετε σε σαλατιέρα και τις αφήνετε να κρυώσουν για 10 με 15 λεπτά. Μετά αφαιρείτε τη φλούδα τους.
- Κόβετε τα κολοκυθάκια και το φινόκιο σε λεπτές φέτες και τα βάζετε στη σχάρα να ψηθούν για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Κόβετε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες και τις ψήνετε και αυτές και από τις δυο πλευρές για 3 με 4 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Τα μανιτάρια χρειάζεται να τα ψήσετε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Κόβετε τις πιπεριές σε μακριές λωρίδες, βάζετε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα και τα αλατίζουμε.