Υλικά
- 4 μανιτάρια (λευκά) κομμένα σε φέτες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες
- 1 συσκευασία ζύμη πίτσας εμπορίου ή σπιτική ζύμη πίτσας
- 1 κούπα τσαγιού σάλτσα για πίτσα
- 125 γραμμάρια μοτσαρέλα
- 1½ φλιτζάνι τσαγιού κύβους φέτας
Εκτέλεση
- Στο πάγκο της κουζίνας ανοίγετε τη ζύμη πίτσας σε λεπτό φύλλο 35 εκ., πάχους 0,5 εκ.
- Την απλώνετε σε λαμαρίνα ή ταψάκι. Προαιρετικά, πασπαλίζετε το ταψάκι με λίγο καλαμποκάλευρο για πιο τραγανό αποτέλεσμα.
- Απλώνετε τη σάλτσα για πίτσα στη ζύμη αφήνοντας κενό 1 εκ. γύρω – γύρω. Πασπαλίζετε τα τυριά, αφού έχετε κόψει τη μοτσαρέλα σε φέτες.
- Βάζετε στη πίτσα τα μανιτάρια και τις ελιές και στη συνέχεια τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα του φούρνου για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει η πίτσα.