Υλικά
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι λάδι
- αλάτι
- μισό κιλό σπανάκι
- 300 γραμμάρια σέσκουλα
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2-3 πράσα
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά με άφθονο νερό τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε.
- Τα αλατίζετε και τα τρίβετε ώσπου να στραγγίσουν.
- Αφού στραγγίσουν τα βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν τα υλικά.
- Σε καυτό λάδι ρίχνετε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζετε από το τηγάνι.