Υλικά
- 4 μικρούς μπακαλιάρους
- 4 καρότα
- 2 πατάτες
- 3 κολοκυθάκια
- μισό ματσάκι σέλινο
- 1 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- λεμόνι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε όλα τα λαχανικά για 25 λεπτά.
- Όταν οι πατάτες έχουν μαλακώσει λίγο τότε ρίχνετε τον μπακαλιάρο με λίγο λάδι και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
- Στύβετε το λεμόνι και το σβήνετε.
- Σερβίρετε τα ψάρια σε πιατέλα, τους ρίχνετε λίγο λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμο.