Υλικά

  • 150 γραμμάρια φασόλια άσπρα
  • 150 γραμμάρια φασόλια κόκκινα
  • 3 κρεμμυδάκια λεπτό κομμένα
  • 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό
  • 150 γραμμάρια πράσινη γαλλική σαλάτα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης χωρίς κουκούτσια
  • 1/2 αγγούρι
  • 200 γραμμάρια άπαχη βραστή γαλοπούλα
  • 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα φασόλια σε μπόλικο νερό για περίπου 20 λεπτά και τα σουρώνετε.
  2. Στη συνέχεια σε άλλο σκεύος βράζετε και το φιλέτο γαλοπούλας σε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο βραστό νερό, 2 φύλλα δάφνη και μια σκελίδα σκόρδο για περίπου 15 λεπτά.
  3. Όταν κρυώσει η γαλοπούλα, την κόβετε σε κύβους.
  4. Σε ένα μπολ, αναμειγνύετε τα δυο είδη φασολιών, προσθέτετε τη γαλοπούλα, το μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο.