Υλικά
- 150 γραμμάρια φασόλια άσπρα
- 150 γραμμάρια φασόλια κόκκινα
- 3 κρεμμυδάκια λεπτό κομμένα
- 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό
- 150 γραμμάρια πράσινη γαλλική σαλάτα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης χωρίς κουκούτσια
- 1/2 αγγούρι
- 200 γραμμάρια άπαχη βραστή γαλοπούλα
- 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα φασόλια σε μπόλικο νερό για περίπου 20 λεπτά και τα σουρώνετε.
- Στη συνέχεια σε άλλο σκεύος βράζετε και το φιλέτο γαλοπούλας σε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο βραστό νερό, 2 φύλλα δάφνη και μια σκελίδα σκόρδο για περίπου 15 λεπτά.
- Όταν κρυώσει η γαλοπούλα, την κόβετε σε κύβους.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύετε τα δυο είδη φασολιών, προσθέτετε τη γαλοπούλα, το μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο.