Υλικά

  • 170 γραμμάρια τόνο σε κονσέρβα
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 350 γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Ανοίγετε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζετε τον τόνο.
  2. Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από τα φουντούκια.
  3. Με ένα κουταλάκι παίρνετε από το μείγμα και πλάθετε μπαλάκια.
  4. Στη συνέχεια τα ρολάρετε στο φουντούκι.
  5. Τα βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα σερβίρετε.