Υλικά
- 170 γραμμάρια τόνο σε κονσέρβα
- 1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
- 1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
- 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 350 γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο
Εκτέλεση
- Ανοίγετε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζετε τον τόνο.
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από τα φουντούκια.
- Με ένα κουταλάκι παίρνετε από το μείγμα και πλάθετε μπαλάκια.
- Στη συνέχεια τα ρολάρετε στο φουντούκι.
- Τα βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα σερβίρετε.