Υλικά
- 24 ντοματίνια
- 150 γραμμάρια τυρί φέτα
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα ή σάλτσα σαλάτας
- ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
- Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ’ τα ντοματάκια, αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίζετε με ένα κουταλάκι τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας.
- Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.