Υλικά
- 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 200 ml κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πιέζετε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι ώστε να ανοίξουν και να απλώσουν λίγο.
- Βάζετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω σε δυνατή φωτιά και το αφήνετε να ζεσταθεί.
- Ρίχνετε τα κομμάτια κρέατος στο τηγάνι και τα ψήνετε και από τις δύο πλευρές χαμηλώνοντας την φωτιά. Όταν αρχίζουν και ροδίζουν, τότε αλατίζετε.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι και μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει χρώμα.
- Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε τη μουστάρδα και ρίχνετε το πιπέρι και το θυμάρι.
- Μαγειρεύετε για 5-6 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε το μέλι και δυναμώνετε λίγο τη φωτιά ώστε να καραμελώσει. Συνοδεύετε με τις πατάτες.