Υλικά
- 2 πολύ ώριμα αβοκάντο πολτοποιημένα
- 112 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας προαιρετικά
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ρόφημα από στιγμιαίο καφέ
- πρέζα αλάτι
- Ψιλοκομμένα φιστίκια ή φυλλαράκια μέντας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Χτυπάτε το λάδι καρύδας, μέλι και στιγμιαίο καφέ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βάζετε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μέχρι η σοκολάτα να αρχίζει να λιώνει.
- Βάζετε τη λιωμένη σοκολάτα μέσα στο μείγμα με το λάδι καρύδας και ανακατεύετε.
- Στη συνέχεια βάζετε τα αβοκάντο και χτυπάτε ελαφρά με ένα σύρμα ή πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
- Βάζετε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο.
- Σερβίρετε διακοσμημένη με φυλλαράκια μέντας ή ψιλοκομμένα φιστίκια.