Υλικά
- 4 ντομάτες
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες
- 2 γλυκά κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μικρή πράσινη λόλα
- 2 μεγάλα κομμάτια φέτας ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες
- Μισό λεμόνι
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια μαζί με το αβοκάντο. Πλένετε τη πράσινη λόλα και χωρίζετε τα φύλλα.
- Σε ένα γουδί κοπανάτε τις σκελίδες του σκόρδου.
- Ρίχνετε και το λάδι, προσθέτετε το χυμό του λεμονιού, το ξίδι και μία κουταλιά της σούπας ντομάτα σε κύβους.
- Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Τέλος προσθέτετε τις ελιές και την φέτα ψιλοκομμένη.