Υλικά

  • 4 ντομάτες
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες
  • 2 γλυκά κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μικρή πράσινη λόλα
  • 2 μεγάλα κομμάτια φέτας ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες
  • Μισό λεμόνι
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια μαζί με το αβοκάντο. Πλένετε τη πράσινη λόλα και χωρίζετε τα φύλλα.
  2. Σε ένα γουδί κοπανάτε τις σκελίδες του σκόρδου.
  3. Ρίχνετε και το λάδι, προσθέτετε το χυμό του λεμονιού, το ξίδι και μία κουταλιά της σούπας ντομάτα σε κύβους.
  4. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  5. Τέλος προσθέτετε τις ελιές και την φέτα ψιλοκομμένη.