Υλικά
- 4 φέτες προσούτο χοντροκομμένο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 4 αυγά βρασμένα
- 1 κουταλιά της σούπας ελιές
- 1 αγγούρι κομμένο σε καρέ
- 1 iceberg κομμένα σε λεπτά κομμάτια
- 4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα τοποθετείτε σε μια σαλατιέρα.
- Βάζετε μια στρώση iceberg, από πάνω μια στρώση κρεμμύδι, πάνω από το κρεμμύδι απλώνετε το αυγό και συνεχίζετε με μια στρώση ελιές.
- Τελευταία στρώση να είναι το υπόλοιπο iceberg.
- Μόλις τελειώσετε με τις στρώσεις, πασπαλίζετε με το προσούτο.