Υλικά

  • 4 φέτες προσούτο χοντροκομμένο
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 αυγά βρασμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελιές
  • 1 αγγούρι κομμένο σε καρέ
  • 1 iceberg κομμένα σε λεπτά κομμάτια
  • 4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα τοποθετείτε σε μια σαλατιέρα.
  2. Βάζετε μια στρώση iceberg, από πάνω μια στρώση κρεμμύδι, πάνω από το κρεμμύδι απλώνετε το αυγό και συνεχίζετε με μια στρώση ελιές.
  3. Τελευταία στρώση να είναι το υπόλοιπο iceberg.
  4. Μόλις τελειώσετε με τις στρώσεις, πασπαλίζετε με το προσούτο.