Υλικά
- 6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
- 2 φύλλα κόκκινου λάχανου ψιλοκομμένα
- 4 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες
- 1 τόνος σε λάδι
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
- Αλάτι, ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- ξίδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε στη σαλατιέρα.
- Ραντίζετε με το λάδι και το μπαλσάμικο, αλατίζετε μαζί με τη ρίγανη και σερβίρετε.