Υλικά
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 250 γραμμάρια καρότα
- 1 κιλό αρακά
- 250 γραμμάρια κρεμμυδάκια φρέσκα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε τα καρότα, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- Καθαρίζετε τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξεπλένετε.
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό και τα βράζετε όλα μαζί για 15 λεπτά.
- Ρίχνετε λίγο πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού περίπου φρέσκο βούτυρο.
- Σοτάρετε στο τηγάνι τα φιλέτα κοτόπουλου για 5 λεπτά το καθένα από τη μια μεριά μαζί με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
- Στη συνέχεια τα βάζετε πάνω στα λαχανικά και τα περιχύνετε με το βούτυρο του τηγανιού.