Υλικά
- 250 γραμμάρια ζύμη σφολιάτας
Εκτέλεση
- Ανοίξτε τη σφολιάτα σε τετράγωνο φύλλο, πάχους 3 χιλιοστών. Κόψτε τη σε λωρίδες, με φάρδος 2 εκ. και μήκος 30 εκ.
- Τυλίξτε τις λωρίδες σε μεταλλικά χωνάκια. Βρέξτε λίγο την πλευρά της κάθε λωρίδας για να κολλήσει καλύτερα.
- Βάλτε τα χωνάκια στη λαμαρίνα του φούρνου, αφού προηγουμένως την έχετε βουτυρώσει.
- Αλείψτε την επάνω επιφάνειά τους με κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό και ψήστε και ψήστε τα στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά.
- Όταν κρυώσουν ελαφρά, βγάλτε τα από τα μεταλλικά χωνάκια. Γεμίστε τα ψημένα χωνάκια με την κρέμα λεμόνι.