Υλικά
- 3 φλιτζάνια γιαούρτι
- 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε μαζί το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα του. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
- Ρίχνετε το μείγμα στη παγωτομηχανή και το δουλεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εναλλακτικά βάζετε στη κατάψυξη για 4 ώρες ανακατεύοντας το κάθε 45 λεπτά.