Υλικά
- ¼ φλιτζανιού ζάχαρη
- 4 φλιτζάνια νερό
- 1 ½ φλιτζάνι χυμό από φρούτα του πάθους
- 340 γραμμάρια ανθρακούχο νερό
- Πάγος
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό με την ζάχαρη μέχρι να γίνει σιρόπι. Κατόπιν βγάζετε την κατσαρόλα από τη θερμότητα και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
- Προσθέτετε τον χυμό με φρούτα του πάθους και το ανθρακούχο νερό, στο σιρόπι και σερβίρετε με πάγο και μια φέτα λεμόνι για διακόσμηση.