Υλικά

  • ¼ φλιτζανιού ζάχαρη
  • 4 φλιτζάνια νερό
  • 1 ½ φλιτζάνι χυμό από φρούτα του πάθους
  • 340 γραμμάρια ανθρακούχο νερό
  • Πάγος

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό με την ζάχαρη μέχρι να γίνει σιρόπι. Κατόπιν βγάζετε την κατσαρόλα από τη θερμότητα και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
  2. Προσθέτετε τον χυμό με φρούτα του πάθους και το ανθρακούχο νερό, στο σιρόπι και σερβίρετε με πάγο και μια φέτα λεμόνι για διακόσμηση.