Υλικά
- 2 αυγά
- 50ml σησαμέλαιο
- 80ml γάλα
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ μπουκετάκι Bok Choy (κινέζικο λάχανο)
- 1 καρότο τριμμένο
- 6 λωρίδες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 70 γραμμάρια ένταμ τριμμένο
- 70 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε με λίγο λάδι το τριμμένο καρότο μαζί με το κρεμμύδι.
- Μόλις μαλακώσουν, χαμηλώνετε την φωτιά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
- Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε τα αυγά και χτυπάτε με το σησαμέλαιο, το γάλα και μετά προσθέτετε το ψιλοκομμένο choy bok.
- Στο τέλος συμπληρώνετε το μείγμα κρεμμυδιού και το τριμμένο τυρί, το ζαμπόν ψιλοκομμένο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλατοπίπερο.
- Ανακατεύετε άλλη μια φορά και ρίχνετε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα σιλικόνης ή σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη μακρόστενη φόρμα.
- Ψήνετε στη μέση του φούρνου, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 180 ℃.