Υλικά
- 4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 6 πιπεριά κόκκινες
- 2 ντομάτες
- 300 γραμμάρια φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.
- Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.
- Στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.