Υλικά
- 800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 200 ml λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλατοπίπερο
- 300 γραμμάρια μουστάρδα
- 115 γραμμάρια φρέσκα λευκά μανιτάρια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.
- Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.
- Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, τα ψιλοκομμένα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα. Αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.
- Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρύζι.