Υλικά
- 2 αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
- Προαιρετικά προσθέστε κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας
- Μέλι για σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και το μείγμα να μην έχει σβόλους.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Ρίχνουμε δύο κουταλιές από το χυλό στο τηγάνι και ζεσταίνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Επαναλαμβάνουμε με όλο το μείγμα και σερβίρουμε με μέλι.