Υλικά

  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • Προαιρετικά προσθέστε κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας
  • Μέλι για σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και το μείγμα να μην έχει σβόλους.
  2. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
  3. Ρίχνουμε δύο κουταλιές από το χυλό στο τηγάνι και ζεσταίνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Επαναλαμβάνουμε με όλο το μείγμα και σερβίρουμε με μέλι.