Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 125 ml λευκό ξηρό κρασί
- 125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας
- 125 γρ. κρέμα γάλακτος Ροδόπη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.
- Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.
- Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
- Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.
- Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.