Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 125 ml λευκό ξηρό κρασί
  • 125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας
  • 125 γρ. κρέμα γάλακτος Ροδόπη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.
  2. Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.ΡΟΔΟΠΗ
  3. Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
  4. Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.
  5. Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.