Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ και είναι πλέον στο +5, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει παράπονα για κάποιες φάσεις, όπως αυτή του Μήτογλου που πήγε με τις τάπες στο γόνατο του Τζολάκη και δεν αποβλήθηκε.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα είναι ακόμη πιο κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League και της έναρξης των play off άφησαν στο -5 τους «κιτρινόμαυρους».
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε τη νίκη με γκολ του Τσικίνιο στο 90′, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως, στο 45ο λεπτό, έγινε μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες. Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως κακώς δεν αποβλήθηκε ο Μήτογλου με κόκκινη κάρτα στη φάση που έκανε φάουλ στον Τζολάκη, τον οποίο βρήκε στο γόνατο με τις τάπες.
Πέραν αυτού, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως κακώς είδε κίτρινη κάρτα ο Κοστίνια για την ένταση που υπήρξε με τον Μάνταλο, επίσης στο πρώτο ημίχρονο.