Υλικά
- 400 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 400 γραμμάρια τυρί κρέμα
- Δύο κουτιά ζαχαρούχο γάλα
- 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
- Τρία λεμόνια
- Δύο λάιμ
- 200 γραμμάρια βούτυρο
- Ένα σφηνάκι Drambuie
- Γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να γίνει σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, το γάλα, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και τα λάιμ και τα ανακατεύουμε.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενώ σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα digestive. Προσθέτουμε το ποτό μας και ανακατεύουμε. Το στρώνουμε σε ένα ταψί και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να δέσει.
- Αναμειγνύουμε απαλά με μια κουτάλα το μείγμα του τυριού με τη σαντιγί. Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί, πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε δύο ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο.
- Ολοκληρώνουμε, ρίχνοντας από πάνω το βύσσινό μας.