Υλικά
- 2 ασπράδια
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
- 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- 100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
- 100 γραμμάρια ροκφόρ
- 150 γραμμάρια γραβιέρα
- 1 μπρόκολο
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 8 ολόκληρα αβγά
- 2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους και το σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες και το μπρόκολο. Αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα.