Υλικά
- ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
- ½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί
- 2 φιλέτα από ψαρονέφρι κομμένα σε φέτες ή κύβους
- 1/4 φλιτζανιού γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
- 1 κουταλάκι του γλυκού ανάμεικτα τριμμένο θυμάρι, ρίγανη και εστραγκόν
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Μόλις λιώσει, ρίχνουμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι και τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 7 με 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στη συνέχεια βγάζουμε τα ψαρονέφρι από το τηγάνι.
- Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι τα τριμμένα τυριά και τη σκόνη μουστάρδα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το γάλα και το κορν φλάουρ και διαλύουμε το κορν φλαόυρ στο γάλα. Μόλις διαλυθεί το ρίχνουμε στα τυριά. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αν είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο νερό ή γάλα και την αραιώνουμε.
- Περιχύνουμε τα ψαρονέφρι με τη σάλτσα και σερβίρουμε. Αν θέλετε σερβίρετε με σαλάτα ή ρύζι.