Υλικά

  • 300 γρ. γιαούρτι, απλή γεύση ή βανίλια
  • 2 μπανάνες, ψιλοκομμένες
  • 1 χούφτα καβουρδισμένα φιστίκια
  • 1 χούφτα δάκρυα σοκολάτας
  • 1 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας
  • 1 κ. σ. λάδι καρύδας

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το γιαούρτι σε ένα μπολ και ρίξτε μέσα τις μπανάνες, τα φιστίκια και τη σοκολάτα.
  2. Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν όλα καλά.
  3. Ετοιμάστε ένα πιάτο με μια στρώση λαδόκολλας.
  4. Βάλτε το μείγμα γιαουρτιού σε δίσκους πάνω στο πιάτο και καταψύξτε μέχρι να σταθεροποιηθεί (μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα).
  5. Λιώστε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας σε μπεν μαρί.
  6. Μόλις σταθεροποιηθεί, βουτήξτε κάθε παγωμένο δίσκο γιαουρτιού στο μείγμα λιωμένης σοκολάτας, τοποθετήστε τον πίσω στο πιάτο και βάλτε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνουν.
  7. Απολαύστε!