Υλικά
- 300 γρ. γιαούρτι, απλή γεύση ή βανίλια
- 2 μπανάνες, ψιλοκομμένες
- 1 χούφτα καβουρδισμένα φιστίκια
- 1 χούφτα δάκρυα σοκολάτας
- 1 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας
- 1 κ. σ. λάδι καρύδας
Εκτέλεση
- Βάλτε το γιαούρτι σε ένα μπολ και ρίξτε μέσα τις μπανάνες, τα φιστίκια και τη σοκολάτα.
- Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν όλα καλά.
- Ετοιμάστε ένα πιάτο με μια στρώση λαδόκολλας.
- Βάλτε το μείγμα γιαουρτιού σε δίσκους πάνω στο πιάτο και καταψύξτε μέχρι να σταθεροποιηθεί (μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα).
- Λιώστε τη σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας σε μπεν μαρί.
- Μόλις σταθεροποιηθεί, βουτήξτε κάθε παγωμένο δίσκο γιαουρτιού στο μείγμα λιωμένης σοκολάτας, τοποθετήστε τον πίσω στο πιάτο και βάλτε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνουν.
- Απολαύστε!